Кой уби Ромео и Жулиета?

Онлайн курс на доц. д-р Лиза Боева

"Кой уби Ромео и Жулиета?" – това не е ефектно заглавие. Онлайн курсът, който ви предлагам, ще представи тази уж банална и добре позната Шекспирова пиеса в нова светлина: ще се постарая да ви докажа, че това е най-сложно заплетената и интригуваща криминална история, която някога сте чували. 

 

А също така: вярвам, че методът, който предлагам, би подпомогнал осмислянето на сложен текст по начин, който да направи произведението вълнуващо и разбираемо. Тази методология би била подходяща за младежи (за тези, които обичат да четат и особено за онези, които никак не...).

Фрагменти от първа и последна лекции от курса

ИЦКО ФИНЦИ

Хамлет. Разпределение на ролите

(монолог на театралния режисьор)

Откъс от лекцията/спектакъл,

представяща онлайн курса "Кой уби Ромео и Жулиета?"

Формат на курса

20 неравноделни лекции с общо времетраене 6 астрономически часа.

Желателно е да се проследяват в представения ред.

Структура и теми на отделните лекции

Някои подробности

Ако не знаете дали този онлайн курс ще бъде подходящ за вас или вашето дете (като лекционна форма, начин на подаване на материала и т.н.), можете ни пишете на адрес filizi33@yahoo.com и ние ще ви изпратим една от лекциите от курса.

 

Онлайн курсът ще бъде достъпен за закупуване единствено от 27 септември 2018 г. до 11 ноември 2018 г. В рамките на тези 45 дена всички курсисти ще имат възможност да зададат на лектора Лиза Боева своите въпроси (lizaboeva@yahoo.com). Разбира се, тя ще направи всичко възможно най-ясно и подробно да отговори.

След края на този период (11 ноември 2018 г.) онлайн курсът остава на ваше разположение.

 

Цената на курса е 150 лева.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle