top of page

Руска класическа литература

Често задавани въпроси

Какво представлява този онлайн курс?

Лиза Боева: Курсът се състои от 10 лекции с различно времетраене. Това са авторски аудио лекции. Лекциите водя аз, зад кадър звучи моят глас.

 

Ицко Финци: Моята роля е на четец. Аз прочитам зад кадър текстове от художествени произведения, нужни на Лиза, за да обогати всяка от лекциите. 

 

Какво е времетраенето на тези филми-лекции?

Лиза Боева: Различно е. Зависи от задачата на всяка една от лекциите. Старая се всяка лекция да е с такава дължина, че хем да е максимално стегнато, без разводняване, хем максимално ясно, с достатъчно разяснения да разкажа и докажа своята теза.

Защо е нужно лекциите да бъдат организирани в курс, а не да се продават поотделно?

Лиза Боева: Курсът е конструиран така, че лекциите  да бъдат усвоявани в предложения от нас ред, с предложеното от нас темпо. Целта е постепенно да се натрупват знания, а не хаотично да се прескача по материала.

За кого е предназначен този курс?

Лиза Боева:  Курсът е предназначен за всяка любопитна аудитория. За юноши (14+) и за възрастни.

Ицко Финци: Аз си представям, че курсът е подходящ и за семейно прослушване. Родители и деца се обучават заедно, споделят, коментират, спорят дори. Това е възможност за споделяне на времето, за пълноценно общуване в семейството.

 

Какъв хардуер или браузер ми трябва?

Момчил Стоянов (асистент и техническа поддръжка на платформата "Филизи 33"): Курсът е достъпен на всички устройства и се отваря с всички браузери. При възникнали технически проблеми можете да се свържете с мен – filizi33@yahoo.com

 

Мога ли да тегля лекциите?

Момчил Стоянов (асистент и техническа поддръжка на платформата "Филизи 33"): Не, лекциите не са достъпни за теглене.

 

Мога ли да купя курса като подарък за друг човек? Как става това?

Момчил Стоянов (асистент и техническа поддръжка на платформата "Филизи 33"): Моля, свържете се с мен (filizi33@yahoo.com) и аз ще Ви насоча.

 

Как се извършва заплащането на курса?

Момчил Стоянов (асистент и техническа поддръжка на платформата "Филизи 33"): Курсът може да бъде заплатен чрез кредитна или дебитна карта и по банков път.

 

Каква е политиката за връщане на парите?

Момчил Стоянов (асистент и техническа поддръжка на платформата "Филизи 33"): След като заплатите, Вие ще получите достъп до курса (нужно е да влезете в своя профил в сайта на "Филизи 33"). Вие можете да се откажете от курса и да получите парите си обратно след първата лекция: имате един ден, за да решите ще продължите ли нататък.

 

За какъв период от време ще имам достъп до курса?

Момчил Стоянов (асистент и техническа поддръжка на платформата "Филизи 33"): Щом веднъж сте закупили курса "Руска класическа литература", той остава на Ваше разположение без ограничения във времето, стига да не са нарушени Общите условия. Моля, прочетете Общите условия: там се подчертава, че курсът е само за лично ползване.

Точка #7 (от Общи условия): "Клиентът/поръчителят няма право да показва на обществени места, разпространява, използва публично, да публикува, възпроизвежда, копира, модифицира, премонтира предоставения материал. "Филизи 33" ЕООД може да прекъсне правото Ви на достъп по всяко време, ако настъпи съмнение за нарушаване на Общите условия. 

Mikhail_Vrubel_-_Принцесса_Грёза_-_Google_Art_Project.png

онлайн аудио курс

NB!

Ако имате още въпроси, моля, свържете се нас!

768x.png
bottom of page