Здравейте, драги участници в курса "Италиански и Северен Ренесанс"!

Здравейте, драги участници в курса "Италиански и Северен Ренесанс"!

Курсът започна на 10 януари 2020 г. и трябваше да завърши в края на декември същата тая непредсказуема година. Нещата при нас се движат по план, ала по-бавно от предвиденото. Ще ми се да направим всички лекции така, както съм ги замислила предварително (ако може и по-добре), но не и да галопираме из материала, за да смогнем в срок.

Ето защо няма да успеем да завършим курса този месец, а ще удължим нещата до пролетта. Предстои ни голяма част от Високия Ренесанс, Маниеризъм, школите във Венеция (и живописна, и музикална) и Северен Ренесанс.

Извинете ни за това разтягане във времето, моля!

Синкопичният ритъм не бе по план и е моя вината, че не създадох такива условия на екипа (на целия екип), че да продължим да работим на едно място. Работата по подобен проект на разстояние за мен е немислима, ала не съумях да създам други адекватни условия овреме. Ето защо така протяжно се случват сега нещата, за което моля да ме извините.

Вярвам, че в началото на пролетта курсът ще е напълно завършен. Последната лекция сега е втора част от разказа за Рафаело (следват отделни лекции за негови отделни произведения).

Хубави зимни дни! Лиза
12 преглеждания0 коментари
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
© 2006 - 2021 Филизи 33 ЕООД. Всички права запазени