top of page

стойност на курса

CumaeanSibylByMichelangelo.png

Италиански и Северен Ренесанс

Каква е стойността на курса?

Момчил Стоянов (асистент и техническа поддръжка на платформата "Филизи 33"): Стойността на курса е хиляда и шестстотин лева (1600 лв). 

Как се извършва заплащането на курса?

Момчил Стоянов (асистент и техническа поддръжка на платформата "Филизи 33"): Курсът може да бъде заплатен чрез карта (кредитна или дебитна) и по банков път:

Филизи 33 ЕООД

IBAN: BG32STSA93000028980010

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

основание: e-mail и име на курса

Как се извършва заплащането на курса от чужбина в евро?

Момчил Стоянов (асистент и техническа поддръжка на платформата "Филизи 33"):  Свържете се с мен, ще Ви изпратя данните от евровата банкова сметка на фирмата. 

Може ли да заплатя разсрочено?

Момчил Стоянов (асистент и техническа поддръжка на платформата "Филизи 33"): Да, можете за заплатите курса на две равни вноски в рамките на три месеца, смятано от датата на първата вноска. Няма увеличение на стойността на курса, ако изберете да платите разсрочено. В случай, че платите разсрочено, лекциите от курса ще се отварят за Вас единствено с темпото, определено от доц. Боева (няма да се отворят всички лекции от курса след 10-та).

 

Каква е политиката за връщане на парите?

Момчил Стоянов (асистент и техническа поддръжка на платформата "Филизи 33"): След като заплатите, Вие ще получите достъп до курса (нужно е да влезете в своя профил в сайта на "Филизи 33"). Вие можете да се откажете от курса и да получите парите си обратно до десетата лекция от курса.

NB!

Ако имате още въпроси, моля, свържете се нас: 0879526036

filizi33@yahoo.com

bottom of page