top of page

Питер Брьогел Стари

Често задавани въпроси

Какво представлява този онлайн курс?

Лиза Боева: Курсът се състои от 16 лекции. Това са авторски лекции, създадени от нашия екип като документални филми. Лекциите водя аз – не пред камерата, а зад кадър звучи моят глас.

 

Ицко Финци: Моята роля е на четец. Аз прочитам зад кадър текстове от художествени произведения, нужни на Лиза, за да обогати всяка от лекциите. Например: от "Тил Улиншпигел" на Шарл де Костер, "Кола Брьонон" на Ромен Ролан, "Гаргантюа и Пантагрюел" на Франсоа Рабле, "Homo Ludens" на Йохан Хьойзинха и т.н.

Какво е времетраенето на тези филми-лекции?

Лиза Боева: Различно е. Зависи от задачата на всяка една от лекциите. Старая се всяка лекция да е с такава дължина, че хем да е максимално стегнато, без разводняване, хем максимално ясно, с достатъчно разяснения да разкажа и докажа своята теза.

Защо е нужно лекциите да бъдат организирани в курс, а не да се продават поотделно?

Лиза Боева: Курсът е конструиран така, че лекциите  да бъдат усвоявани в предложения от нас ред, с предложеното от нас темпо. Целта е постепенно да се натрупват знания, а не хаотично да се прескача по материала.

 

За кого е предназначен този курс?

Лиза Боева:  Курсът е предназначен за всяка любопитна аудитория. За юноши (16+) и за възрастни.

Ицко Финци: Аз си представям, че курсът е подходящ и за семейно гледане. Родители и деца се обучават заедно, споделят, коментират, спорят дори. Това е възможност за споделяне на времето, за пълноценно общуване в семейството.

 

Лиза Боева: Много е важно да отбележа, че това е сложен курс. За разлика от едногодишния онлайн курс "Италиански и Северен Ренесанс", да речем, това е сложен курс. Там лекциите са подадени като интересни разкази, като приказки дори. Тук не е така. Ето защо лекциите водя именно аз – това е по-скоро академично ниво, отколкото любителско. Тук силно вдигаме летвата, ако мога така да се изразя. Изисква се усилие, за да овладее курсистът предложения материал.

 

 

Какъв хардуер или браузер ми трябва?

Момчил Стоянов (асистент и техническа поддръжка на платформата "Филизи 33"): Курсът е достъпен на всички устройства и се отваря с всички браузери. При възникнали технически проблеми можете да се свържете с мен – filizi33@yahoo.com

 

 

Мога ли да тегля видеата/лекциите?

Момчил Стоянов (асистент и техническа поддръжка на платформата "Филизи 33"): Не, видеата не са достъпни за теглене.

 

 

Мога ли да купя курса като подарък за друг човек? Как става това?

Момчил Стоянов (асистент и техническа поддръжка на платформата "Филизи 33"): Моля, свържете се с мен (filizi33@yahoo.com) и аз ще Ви насоча.

 

Как се извършва заплащането на курса?

Момчил Стоянов (асистент и техническа поддръжка на платформата "Филизи 33"): Курсът може да бъде заплатен чрез кредитна или дебитна карта и по банков път.

 

Каква е политиката за връщане на парите?

Момчил Стоянов (асистент и техническа поддръжка на платформата "Филизи 33"): След като заплатите, Вие ще получите достъп до курса (нужно е да влезете в своя профил в сайта на "Филизи 33"). Една от лекциите от курса ще бъде "отворена" - "Падането на Икар". В рамките на два дена можете да решите дали ще продължите нататък с курса или ще се откажете. Ако продължите, програмата автоматично ще "отвори" целия курс. Ако решите да се откажете (в рамките на първите два дена), моля, напишете ни и ние ще възстановим стойността. 

 

За какъв период от време ще имам достъп до курса?

Момчил Стоянов (асистент и техническа поддръжка на платформата "Филизи 33"): Щом веднъж сте закупили курса "Брьогел Стари", той остава на Ваше разположение в рамките на 3 години (смятано от датата на закупуване), стига да не са нарушени Общите условия. Моля, прочетете Общите условия: там се подчертава, че курсът е само за лично ползване.

Точка #7 (от Общи условия): "Клиентът/поръчителят няма право да показва на обществени места, разпространява, използва публично, да публикува, възпроизвежда, копира, модифицира, премонтира предоставения материал. "Филизи 33" ЕООД може да прекъсне правото Ви на достъп по всяко време, ако настъпи съмнение за нарушаване на Общите условия. 

Pieter_Bruegel_the_Elder_-_Massacre_of_the_Innocents_-_Google_Art_Project - Copy - Copy.pn

NB!

Ако имате още въпроси, моля, свържете се нас!

bottom of page