top of page

Рафаело Санцио

Често задавани въпроси

_The_School_of_Athens__by_Raffaello_Sanzio_da_Urbino - Copy.png

Какво представлява този онлайн курс?

Лиза Боева: Курсът се състои от 11 лекции. Това са авторски лекции, създадени от нашия екип като документални филми. Последната лекция е изцяло аудио - в нея се разказва за Достоевски и неговата любима картина - "Сикстинската мадона" на Рафаело. 

 

Ицко Финци: Моята роля е на диктор. Целта ми в първите шест лекции (които представляват общ разказ, разделен на части за по-лесно възприемане) е да разкажа историята като увлекателна приказка. Това е история на времето, на житейския път на Рафаело и най-вече - да разкажа в тази канава за неговите главни произведения. Но всичко да бъде плавно - както се разказва приказка.

За кого е предназначен този курс?

Лиза Боева:  Курсът е предназначен за всяка любопитна аудитория (14+).

Този курс свързан ли е с курса "Италиански и Северен Ренесанс"?

Лиза Боева:  Да, свързан е. Ако Вие сте участници в курса "Италиански и Северен Ренесанс", няма нужда да купувате курса, посветен на Рафаело - информацията се повтаря, просто лекции са организирани по различен начин.

Какъв хардуер или браузер ми трябва?

Момчил Стоянов (асистент и техническа поддръжка на платформата "Филизи 33"): Курсът е достъпен на всички устройства и се отваря с всички браузери. При възникнали технически проблеми можете да се свържете с мен – filizi33@yahoo.com

Мога ли да тегля видеата/лекциите?

Момчил Стоянов (асистент и техническа поддръжка на платформата "Филизи 33"): Не, видеата не са достъпни за теглене.

Мога ли да купя курса като подарък за друг човек? Как става това?

Момчил Стоянов (асистент и техническа поддръжка на платформата "Филизи 33"): Моля, свържете се с мен (filizi33@yahoo.com) и аз ще Ви насоча.

Как се извършва заплащането на курса?

Момчил Стоянов (асистент и техническа поддръжка на платформата "Филизи 33"): Курсът може да бъде заплатен чрез кредитна или дебитна карта и по банков път.

Каква е политиката за връщане на парите?

Момчил Стоянов (асистент и техническа поддръжка на платформата "Филизи 33"): След като заплатите, Вие ще получите достъп до курса (нужно е да влезете в своя профил в сайта на "Филизи 33"). Една от лекциите от курса ще бъде "отворена" - "Мадона дела Седия" Сценографът Рафаело". В рамките на един ден можете да решите дали ще продължите нататък с курса или ще се откажете. Ако продължите, програмата автоматично ще "отвори" целия курс. Ако решите да се откажете (в рамките на първия ден), моля, напишете ни и ние ще възстановим стойността. 

За какъв период от време ще имам достъп до курса?

Момчил Стоянов (асистент и техническа поддръжка на платформата "Филизи 33"): Щом веднъж сте закупили курса, посветен на Рафаело, той остава на Ваше разположение в рамките на 3 години (смятано от датата на закупуване), стига да не са нарушени Общите условия. Моля, прочетете Общите условия: там се подчертава, че курсът е само за лично ползване.

Точка #7 (от Общи условия): "Клиентът/поръчителят няма право да показва на обществени места, разпространява, използва публично, да публикува, възпроизвежда, копира, модифицира, премонтира предоставения материал. "Филизи 33" ЕООД може да прекъсне правото Ви на достъп по всяко време, ако настъпи съмнение за нарушаване на Общите условия. 

Rafael_-_El_Parnaso_(Estancia_del_Sello,_Roma,_1511) - Copy.png

NB!

Ако имате още въпроси, моля, свържете се нас!

bottom of page